• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ziua curăţeniei generale – „Hai, Chişinău”

    Ziua curăţeniei generale – „Hai, Chişinău”

    30.03.2012  

    Sâmbătă, 31 martie 2012, în capitală va fi organizată acţiunea de salubrizare de primăvară cu genericul „Hai, Chişinău". În această zi, a curăţeniei generale la nivelul municipiului Chişinău, locuitorii capitalei vor ieşi să-şi facă curat în curtea blocului în care locuiesc, iar cei din suburbii - pe străzile localităţilor în care locuiesc.

    În acelaşi timp, peste 700 de persoane vor strânge gunoiul din Parcul „Valea Morilor". Este vorba despre angajaţi ai Primăriei Chişinău, subdiviziunilor şi întreprinderilor municipale, militari din cadrul Armatei Naţionale şi voluntari.

    La acţiunea de curăţenie generală a parcului „Valea Morilor" va participa şi primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă. De asemenea, au confirmat prezenţa unii membri ai Guvernului Republicii Moldova.

    Activităţile de curăţenie vor începe la ora 9.00, în Parcul „Valea Morilor" (Intrarea din str. G. Alexandrescu). 

    Pentru motivarea participări active a locuitorilor la campania „Hai Chişinău", Primăria va acorda premii pentru curţile de bloc, câte unul pentru fiecare sector al capitalei, dar şi un premiu pentru pentru o curte de blocuri din localităţile din componenţa municipiului. Acestea vor consta în lucrări de amenajare, în valoare de până la 100 mii lei. De asemenea, pentru elevi a fost anunţat un concurs de fotografie „Eu cu familia mea - la toţi ne place curăţenia".

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com