• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Urmăresc declaraţiile acestui neafiliat. Cred că e un baistruc în politică

    Mihai Ghimpu: Urmăresc declaraţiile acestui neafiliat. Cred că e un baistruc în politică

    22.03.2012  

    Atacul la persoană între preşedintele PL, Mihai Ghimpu, şi ex-comunistul Igor Dodon continuă.

    Astăzi, Mihai Ghimpu l-a numit „baistruc în politică” pe Igor Dodon, iar cel din urmă l-a trmis pe liberalul Ghimpu „la odihnă”.

    „Urmăresc foarte atent acest neafiliat, şi câteodată nu înţeleg ce este în capul lui şi unde s-a pornit. Pe de o parte votează preşedintele şi menţine Alianţa la guvernare. Însă după 2 zile spune că va distruge Alianţa. Unde-i logica ? Cred că e un baistruc în politică, şi atât. Politica nu e dată tuturor”, a spus Mihai Ghimpu.

    (...)

    Referitor la funcţia pe care PL ar putea să o primească în schimbul cedării fotoliului de speaker al Parlamentului, Mihai Ghimpu spune că nu este vorba de funcţii, ci mai curând de instituţii.

    „Nu este vorba de funcţii, este vorba de instituţie. Procuratura Generală e una, iar Ghimpu Procuror General e alta. Oricât de mult nu ar munci Parlamentul şi Guvernul, dacă nu funcţionează legea, în zadar. (…)Procuratura este foarte importantă, mai ales în această perioadă de tranziţie. Noi trebuie să facem ordine. Nu este o ambiţie a PL-ului. Aşa e actul guvernării, care prevede nu doar responsabilităţi, ci şi pârghii”, a mai spus Mihai Ghimpu.

    www.timpul.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com