• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu își face cruce: Dorm foarte bine noaptea când văd comuniștii în stradă

    Mihai Ghimpu își face cruce: Dorm foarte bine noaptea când văd comuniștii în stradă

    15.03.2012  

    Liderul PL, Mihai Ghimpu, spune că va afla de la Lenin dacă mâine socialiştii vor vota candidatura lui Nicolae Timofti la funcţia de preşedinte.

    „Am să aflu de la Lenin, că e vecin cu mine”, a răspuns Mihai Ghimpu fiind întrebat dacă socialiştii vor vota mâine alegerea preşedintelui.

    Declaraţiile au fost făcute după şedinţa de astăzi a Parlamentului, când deputatul liberal a încercat să evite, prin glume, să răspundă la întrebările jurnaliştilor. “Noi, fracţiunea PL, suntem foarte optimişti că vom vota, 12 voturi sunt sigure, însă eu pot vorbi doar în numele liberalilor”, a mai spus Ghimpu.

    Mihai Ghimpu nu-şi face griji nici de protestele PCRM care vor avea loc mâine în Piaţa Marii Adunări Naţionale. “Dorm foarte bine noaptea când văd comuniştii în stradă. Au venit timpurile Doamne, şi mai umblă şi ăştia pe drumuri care credeau că sunt … pe vecie. Dac-or îngheţa, pot să le duc ceai, vodkă nu”, a mai declarat Ghimpu.

    www.timpul.md

    ***********************************************

    Mihai Ghimpu își face cruce: Dorm foarte bine noaptea când văd comuniștii în stradă

    Președintele liberal, MIhai Ghimpu, a fost scump la vorbă azi după ședința Legislativului. Acesta nu a dorit să ofere detalii despre negocierile AIE cu Mihai Godea și cu grupul Dodon, pentru ca ultimii să voteze candidatura lui Nicolae Timofti la funcția de șef al statului.

    „Azi a fost o ședință cu AIE în care am discutat despre binele poporului. Vreau să vă spun că PL este foarte optimistă că noi vom vota mâine pentru N. Timofti - 12 voturi sunt asigurate. Dacă toți vor proceda ca PL, șansele sunt cele care le așteptăm toți. Despre votul ceilorlalți, întrebați-i pe ei”, a spus Ghimpu.

    Sursa nu a dorit să faca multe declarații despre negocierile duse cu Mihai Godea și socialiștii. „Eu prefer să discutăm despre dragoste... iată vine primăvara”, a spus acesta zâmbind.

    Vorbind despre protestele comuniștilor programate pentru ziua de mâine, Ghimpu și-a făcut cruce. „Noi nu ne temem. Eu dorm foarte bine noaptea când îi văd că umblă pe stradă. Au venit timpurile, Doamne, că mai umblă și ăștia pe drumuri... că am crezut că-s pe vecie. Au dreptul la manifestație, numai să nu încurce oamenilor. Să vină să stea aici sub ferestre. Eu pot să le duc ceai dacă or să înghețe. Vodkă în niciun caz”, a zâmbit iar Ghimpu. 

    UNIMEDIA amintește că mâine, 16 martie, Parlamentul încearcă să aleagă președintele țării. Mihai Godea și „grupul Dodon” încă nu au anunțat clar dacă votează sau nu pentru Nicolae Timofti. În același timp, PCRM se pregătește să organizeze o acțiune de protest de amploare.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com