• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tinerii olimpici, felicitaţi de Dorin Chirtoacă

    Tinerii olimpici, felicitaţi de Dorin Chirtoacă

    07.03.2012  

    Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a participat astăzi la festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei Republicane de limbi străine. La eveniment au participat reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, ai Casei Cunoştinţelor (Maison des Savoirs), ai ambasadelor străine, acreditate la Chişinău.

    Edilul capitalei i-a felicitat pe cei 84 de olimpici laureaţi care au beneficiat de premii băneşti, cadouri de preţ şi diplome de merit.

    În discursul său, Dorin Chirtoacă a ţinut să menţioneze că indiferent de direcţia de dezvoltare a Republiciii Molodva pe viiitor, cunoaşterea limbilor strrăine şi a disciplinelor şcolare de către elevi este cea mai bună temelie pentru crearea unui viitor sigur fiecăruia în parte. „Cunosc mulţi tineri care au transformat în avantaj cunoaşterea limbilor străine şi s-au afirmat cu succes în cadrul structurilor europene".

    În aceiaşi ordine de idei, primarul de Chişinău le-a urat olimpicilor să obţină şi în continuare performanţe la studii, iar în viitor să aplice aceste cunoştinţe cu succes în domeniile în care vor profesa.

    La Olimpiada Republicană de limbi străine au participat 497 de elevi din republică, care au concurat la cinci categorii: engleza, franceza, germana, spaniola şi italiana.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com