• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Modernizarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în raioanele Soroca, Floreşti, Râşcani, Sângerei, Teleneşti, municipiul Bălţi - obiectivul Ministerului Mediului

    Modernizarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în raioanele Soroca, Floreşti, Râşcani, Sângerei, Teleneşti, municipiul Bălţi - obiectivul Ministerului Mediului

    17.12.2011  

    Ministrul mediului Gheorghe Șalaru a participat la ședința de lucru cu  reprezentații Oficiului BERD Moldova, în frunte cu dna Julia Otto și dl Alexandru Cosovan, în cadrul căreia au fost discutate posibilitățile de dezvoltare a apeductului „Soroca-Bălți” prin modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în raioanele Soroca, Florești, Rîșcani, Sîngerei, Telenești și municipiul Bălți.

    Reprezentanții Oficiului BERD au informat despre oferirea fondurilor necesare pentru efectuarea analizei/studiului de fezabilitate la acest proiect în valoare de 1,2 mln  Euro. Sursele financiare vor fi alocate în 2 etape. În prima etapă se preconizează alocarea a 500 000 Euro pentru analiza generală a proiectului propus și stabilirea fezabilității acestui  proiect în cadrul unui Parteneriat Public Privat. În cazul realizării cu succes a prevederilor și condițiilor primei etape, BERD Moldova va oferi 700 000 Euro pentru continuarea implementării proiectului.

    Colaborarea cu BERD va fi consolidată prin semnarea unui Memorandum de Înțelegere pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate privind dezvoltarea şi punerea în aplicare a unui parteneriat public-privat (PPP) la apeductul „Soroca Bălți”.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com