• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu după şedinţa AIE: Participăm la alegerea preşedintelui. Dă, Doamne, să fie aşa cum am vorbit!

    Mihai Ghimpu după şedinţa AIE: Participăm la alegerea preşedintelui. Dă, Doamne, să fie aşa cum am vorbit!

    14.12.2011  

    Liderul PL susţine că în cadrul şedinţei AIE de ieri seara s-a convenit ca membrii AIE să participe la alegerile din 16 decembrie. Potrivit lui Mihai Ghimpu, s-a căzut de acord şi asupra modului în care deputaţii AIE vor participa la alegeri, fără a aduce concretizări. "Dă, Doamne, să fie aşa cum am vorbit în seara asta", a ţinut să menţioneze Ghimpu.

    Potrivit liderului PL, s-a propus pe ordinea de zi a şedinţei trei puncte. Acestea au ţinut de discutarea politicii bugetar-fiscale, votarea bugetului, dar si alegerea presedintelui. Totodată Mihai Ghimpu a ţnut să menţioneze că alegerea preşedintelui este prioritară, pentru că celelalte pot fi votate până la 31 decembrie. În context, liderul PL a mai spus că s-a convenit asupra votării politicii bugetar-fiscale în prima lectură.

    În acelaşi timp, Mihai Ghimpu a declarat că voturile necesare pentru alegerea preşedintelui vor fi găsite de la deputaţii din afara Alianţei, amintind de grupul Dodon şi deputaţii PCRM. "Să nu ne grăbim, important e să avem voturi", a ţinut să sublinieze liderul PL.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com