• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: Dacă AIE moare, peste patru ani, PL va veni la putere cu Dorin Chirtoacă şi va duce la bun sfârşit proiectele asumate

    Mihai Ghimpu: Dacă AIE moare, peste patru ani, PL va veni la putere cu Dorin Chirtoacă şi va duce la bun sfârşit proiectele asumate

    07.12.2011  

    Mihai Ghimpu este optimist cu privire la alegerea șefului statului și declară cu certitudine că președintele țării trebuie să fi ales la 16 decembrie. În același timp, acesta susține că în cazul destrămării actualei Alianțe, Partidul Liberal, în patru ani, va veni la putere. 

    „Dacă Alianța pentru Integrare Europeană moare, peste patru ani, Partidul Liberal va veni la putere cu Dorin Chirtoacă și va duce până la bun sfârșit proiectul pe care l-am asumat. Ce nu ar face Moscova sau colegii noștri, oricum noi vom duce lucrurile până la capăt”, a delarat Ghimpu la Euro TV.

    Liberalul a reiterat că Acordul AIE trebuie respectat, în mod contrar Alianța nu va mai exista și aceasta ar înseamnă o pierdere foarte mare pentru Republica Moldova. „PD și PL au respectat Acordul și l-au votat pe Vlad Filat la funcția de prim-ministru, același lucru trebuie să facă și liberal-democratul”, a menționat sursa.

    Ghimpu a spus că dacă Marian Lupu nu va fi ales din prima tentativă, acesta va rămâne candidatul AIE.

    UNIMEDIA amintește că la 16 decembrie, Parlamentul va încerca să aleagă președintele țării.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com