• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu: În pofida neînţelegerilor din AIE, noi trebuie să lucrăm asupra programului pe care ni l-am asumat

    Mihai Ghimpu: În pofida neînţelegerilor din AIE, noi trebuie să lucrăm asupra programului pe care ni l-am asumat

    01.12.2011  

    Alegerea preşedintelui a devenit o problemă a Europei. Cel puţin aşa a declarat liderul PLdupă şedinţa Consiliului AIE din seara zilei de ieri. Totodată, nici Mihai Ghimpu nu a numit o dată anume pentru alegerea preşedintelui, menţionând că acum se pregăteşte terenul în acest sens.

    Liderul PL a declarat că s-a discutat despre prioritatea votării legilor, dar şi despre alegerea, în paralel, a preşedintelui. "Politica bugetar-fiscală e discutată în grupurile formate, iar alegerea preşedintelui - în comisie. Noi putem examina şi o sută de proiecte de legi într-o şedinţă, important e că am conştientizat faptul că adoptarea legilor e necesară", a declarat Mihai Ghimpu.

    "Vedeţi că e lipsit de ploaie. În caz de îngheţ - pierdem grâul. Poate plouă şi la casa preşedintelui şi alegem preşedintele", a mai spus liderul PL.

    Totodată, acesta a dat asigurări că AIE exista, menţionând că problema este caracterul diferit al membrilor AIE. "Nu putem pune la îndoială că AIE exista şi trebuie să existe. Caracterele sunt diferite şi indiferent de caractere trebuie să lucrăm asupra programului pe care ni l-am asumat", a spus acesta.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com