• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  În prima zi de școală, Mihai Ghimpu a donat cărți elevilor din Corjova

    În prima zi de școală, Mihai Ghimpu a donat cărți elevilor din Corjova

    01.09.2011  

    Elevii gimnaziului Corjova din r-nul Criuleni au primit o donație de carte, literatură artistică, din partea președintelui PL, Mihai Ghimpu, ex-președintele interimar.

    Donația, de circa 100 de cărți, a fost făcută la careul solemn de 1 septembrie, unde a fost prezent Ghimpu.

    Sinceri, nerăbdători, cu ghiozdane în spate și cu buchete mari în mână, elevii gimnaziului au mulțumit pentru cadou, menționând că au fost nerăbdători să vină la școală să mai învețe lucruri noi.

    De astăzi, pentru cei 225 de elevi ai gimnaziului din Corjova, caietul, pixul și cartea vor fi cei mai buni prieteni. ”Este o zi plină cu surprize, pentru că o să primim cărți noi, o să citim, am revăzut colegii care au mai crescut, dar și doamna învățătoare s-a mai schimbat s-a făcut mai frumoasă”, a menționat Olga, elevă în clasa a IV-a.

    Președintele PL a ținut să mulțumească profesorilor pentru munca ce o depun zi de zi, iar ca recunoștință le-a oferit un coș mare cu flori, cerându-și scuze pentru faptul că politicienii nu pot să le ofere mai mult. Despre prima zi de școală Mihai Ghimpu își amintește mai puține lucruri pentru că ”era o perioadă grea, după război, învățam în casa mătușii mele”, a spus Ghimpu.

    ARENA menționează că după careul de la gimnaziul Corjova, Mihai Ghimpu a participat la sfințirea grădiniței din același sat.


    Dorina Arsene, www.arena.md

    Galeria foto de la sărbătoarea primului sunet la Gimnaziul din satul Corjova, raionul Criuleni o puteţi accesa la următoarea adresă: http://www.arena.md/?go=col&col=195

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com