• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Dorin Chirtoacă susținut de moldovenii din Paris, Dublin, Aix-en-Provence, Padova, Bologna

    (foto)Dorin Chirtoacă susținut de moldovenii din Paris, Dublin, Aix-en-Provence, Padova, Bologna

    31.05.2011  

    Membri și simpatizanți ai Partidului Liberal din Republica Moldova stabiliți peste hotare au participat duminică 29 mai 2011 la o acțiune de susținere a candidatului PL la funcția de primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, desfășurată în mai multe orașe din Europa (Paris, Dublin, Aix-en-Provence, Padova, Bologna).

    Prin acest eveniment cetățenii Republicii Moldova și-au manifestat încrederea în Dorin Chirtoacă, venind cu un mesaj de susținere pentru echipele PL din toată Republica Moldova.

    Participanții la acțiune au îndemnat toate persoanele care se află peste hotare să contacteze rudele și prietenii rămași acasă, pentru a-i îndemna să nu acorde nici un vot candidaților comuniști, iar pe 5 iunie să voteze pentru un viitor democratic, să susțină echipa Partidului Liberal.

    În opinia participanților, doar înfrângerea clară a comuniștilor va fi în măsură să contribuie la angajarea durabilă a Republicii Moldova pe calea integrării europene.

    Susținătorii PL și-au exprimat încrederea în victoria la aceste alegeri a forțelor pro-europene în frunte cu Dorin Chirtoacă.

     

     

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com