• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă a vorbit despre realizările sale studenţilor de la Universitatea Ion Creangă

    Dorin Chirtoacă a vorbit despre realizările sale studenţilor de la Universitatea Ion Creangă

    11.05.2011  

    O serie din prioritățile echipei PL, în frunte cu Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, incluse în platforma electorală pentru următorii 4 ani, sunt deja în derulare, iar altele sunt în faza de proiecte și în scurt timp urmează a fi implementate. Este vorba de:


    • deschiderea a 20 de mii de locuri de muncă
    • dezvoltarea infrastructurii prin extinderea rețelei de apeduct în suburbi.i Pentru următorul mandat Dorin Chirtoacă propune ca primăria să investească circa 1 miliard de lei pentru modernizarea suburbiilor și sectoarelor din capitală.
    • continuarea proiectului referitor la iluminatul public și instalarea lead-urilor care consumă mai puțină electricitate
    • mansardarea și extinderea căminelor locative
    • peste 500 de blocuri urmează a fi supuse izolării termice.


    Acestea sunt câteva dintre prioritățile prezentate de Dorin Chirtoacă, candidat PL la funcția de primar de Chișinău, în cadrul unei întâlniri cu studenții și profesorii de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.


    În prezența celor 200 de persoane venite la eveniment, Dorin Chirtoacă a trecut în revistă realizările sale. Este vorba de proiectul „Prima Casă”, destinat familiilor cu un venit  mediu și care este în curs de derulare, de modernizarea Stației de epurare, care mai bine de 40 de ani a fost lăsată de izbelişte de fosta guvernare, precum și de amenajarea terenurilor de joacă în curtea blocurilor, respectiv  instalarea aparatelor de fitness în parcurile din capitală. De asemenea, au fost mărite salariile angajaților din sfera bugetară.


    Dorin Chirtoacă a  menționat că toate aceste proiecte și inițiative nu s-ar fi realizat dacă nu ar fi beneficiat de susținerea tinerilor și intelectualilor, care au conștiința civică activă.

      

       

      

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com