• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Priorităţile PL pentru raionul Floreşti

    Priorităţile PL pentru raionul Floreşti

    10.05.2011  

    Lansarea Partidului Liberal în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2011 a avut loc pe 8 mai 2011 în Piaţa Independenţei din centrul oraşului Floreşti. Membrii de partid, purtând simbolica Partidului Liberal, a Republicii Moldova şi a Uniunii Europene, au scandat mesajele de campanie ale Partidului Liberal precum “Împreună pentru oraşul nostru”, “Împreună pentru satul nostru”, “Împreună pentru raionul nostru” sau “Noi suntem schimbarea”. Peste 300 de cetăţeni au venit să participe la evenimentul de lansare a candidaţilor la funcţiile de primari, consilieri în localităţile raionului Floreşti şi candidaţi la funcţia de consilieri raionali.


    Actualul viceprimar de Floreşti, Ion Iavorski, candidatul PL la funcţia de primar de Floreşti, a vorbit despre necesitatea deschiderii unui parc industrial în oraşul Floreşti, posibilitatea optimizării preţurilor la serviciile comunale din oraş, perspectiva redeschiderii fostului cinematograf şi reparaţia stadionului orăşenesc, colaborarea cu primăria din or. Vatra Dornei, România.
    Mihai Ţurcanu, fermier, candidat la funcţia de consilier raional din partea PL, a accentuat necesitatea implementării standardelor europene în agricultură.


    Directorul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Floreşti, Vladimir Gutium, vicepreşedintele Filialei Teritoriale Floreşti a PL, a enunţat realizările Partidului Liberal şi planurile de viitor a membrilor Partidului Liberal Floreşti. Participanţii la eveniment au fost încurajaţi să îmbrăţişeze valorile promovate de către PL.


    Pleşca Vasile, decanul de vârstă al Filialei Floreşti a PL, vicepreşedintele filialei, s-a referit la importanţa participării la vot a cetăţenilor şi respectiv acordarea votului de încredere candidaţilor PL înaintaţi la funcţia de primari şi consilieri.


    Cel mai tânăr candidat la funcţia de consilier din partea PL, Mihaela Bogdan, a vorbit despre programele de tineret ale PL, despre importanţa implicării tinerilor în politică şi despre faptul că fără implicarea lor nu ar fi fost posibilă schimbarea.


    Vasile Vatamanu, reprezentantul conducerii centrale a PL, originar din s. Cuhureştii de Jos, raionul Floresti a mulţumit Filialei Floresti a PL pentru buna organizare a evenimentului, a adus laude membrilor PL din raionul Floreşti, care în condiţii dificile au reuşit să formeze o echipă puternică şi capabilă de a obţine un rezultat bun în alegerile locale din 5 iunie 2011. Vasile Vatamanu a chemat alegătorii să susţină PL în alegerile locale pentru a asigura o conducere onestă, care va lucra în interesul tuturor cetăţenilor, indiferent de opţiunea lor politică.

      

                         

                    

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com