• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Lansarea candidaţilor PL la Hânceşti

    (foto)Lansarea candidaţilor PL la Hânceşti

    10.05.2011  

    Lansarea oficială în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2011 a candidaţilor la funcţia de primari şi consilieri din partea PL în raionul Hânceşti a avut loc pe 8 mai.


    Evenimentul de lansare a fost deschis de Ştefan Vlas, Preşedintele Organizaţiei PL Hânceşti şi de Albert Darie, juristul staffului raional PL.
    Ştefan Vlas le-a urat succes tuturor candidaţilor  la funcţia  de  primar, consilieri locali  şi raionali din partea PL, felicitându-i pentru curajul de a candida la funcţiile respective.  “Fiecare candidat s-a lansat în această luptă pentru că fiecare dintre noi are dorinţa de a realiza mai multe obiective în localităţile  de baştină. Este vorba de obiective ce ţin de dezvoltarea infrastructurii social-economice, care vor avea drept rezultat creşterea nivelului de trai a populaţiei. Partidul Liberal are  înregistraţi la Hânceşti 31 de  candidaţi la  funcţia de primar, consilieri locali şi raionali”, a mai precizat Ştefan Vlas.  Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Hânceşti şi-a exprimat încrederea că echipa PL din Hânceşti va învinge în alegerile locale şi va obţine un scor bun.


    Candidatul PL la funcţia de primar al oraşului Hânceşti, Mihail Maidan, şi-a prezentat platforma electorală, menţionând că va desfăşura activitatea în următorii ani conform priorităţilor stabilite şi reieşind din propunerile concrete ale alegătorilor.

    Potrivit lui Ion Olişevschi, candidat la funcţia de primar al satului Boghiceni, funcţia de primar nu este uşoară, dar aduce o plăcere enormă, de a realiza ceva pentru oameni. În context, el le-a urat tuturor candidaţilor mult spor, răbdare şi perseverenţă în tot ceea ce urmează să facă.
    Un mesaj de felicitare pentru toţi candidaţii PL a adresat Mihail Buiuc, Antrenor de Judo la Şcoala Sportivă Republicană, Maestru în sport. “Sunt bucuros şi, în acelaşi timp, mândru că sunt candidat la funcţia de consilier orăşenesc, de aceea vreau să vă îndemn să luptăm şi să ducem schimbarea până la capăt”.


    La evenimentul de lansare în campania electorală de la Hânceşti au fost prezenţi  Preşedintele staffului republican PL Ion Apostol şi viceministrul economiei Sergiu Cioban. Potrivit lui Sergiu Ciobanu, lansarea PL în campania electorală chiar de Ziua Europei este simbolică pentru majoritatea cetăţenilor care doresc integrarea europeană a Republicii Moldova.

      

     

      

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com