• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tineretul Liberal a organizat un campionat de minifotbal între echipele căminelor studențești

    Tineretul Liberal a organizat un campionat de minifotbal între echipele căminelor studențești

    26.03.2011  

    Organizația Teritorială de Tineret a PL, sectorul Centru din mun. Chișinău în colaborare cu Clubul Studenților Liberali au desfășurat sâmbătă, 26 martie 2011 un campionat de minifotbal între echipe ale căminelor Universității de Stat din Moldova și Universității de Stat de Medicină și Farmacie. Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Sporturilor din mun. Chișinău cu participarea a 9 echipe, reprezentând 9 cămine studențești.

    Campionatul s-a desfășurat în două etape – prima reprezentând faza grupelor, iar a doua faza play-off. Învingătoarea campionatului de minifotbal a devenit echipa căminului studențesc nr. 10 al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testimițanu”, condusă de căpitanul Ion Purice.

    Au mai evoluat echipele căminelor studențești nr. 8, nr. 6, nr. 1 de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testimițanu” și echipele căminelor studențești nr. 2, nr. 7, nr. 4 și nr. 8 de la Universitatea de Stat din Moldova.

    Sergiu Brașoveanu, președintele Organizației Teritoriale de Tineret a sectorului Centru, mun. Chișinău a mulțumit tuturor participanților la campionat și a anunțat că pe viitor se vor organiza astfel de competiții atât la fotbal, cât și la volei sau baschet, la care să poată participa și fetele.

    Ion Bargan, președintele Clubului Studenților Liberali a înmânat din partea Tineretului Liberal ca premiu câte o minge echipelor participante, dorindu-le studenților să găsească timp liber pentru a practica fotbalul, un joc care te învață să lucrezi în echipă. Ion Bargan a spus că unul din obiectivele Clubului Studenților Liberali este promovarea sportului studențesc și că astfel de campionate vor fi desfășurate pe viitor cu participarea a mai multor cămine studențești de la diferite instituții de învățământ superior.

    Galerie foto:

    Ion Bargan, Sergiu Brașoveanu și Ion Jalbă, căpitanul echipei căminului nr. 8 al Universității de Stat de Medicină și Farmacie, care a ocupat locul 2 în cadrul campionatului

    Ion Bargan, președintele Clubului Studenților Liberali înmânează premiul căpitanului echipei învingătoare a campionatului de minifotbal Ion Purice, căminul nr. 10, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie.

    Echipa învingătoare a campionatului - Căminul nr. 10, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie

    Pentru a vedea mai multe imagini click AICI.

    Departamentul Comunicare al Organizației de Tineret a PL
    Autorul imaginilor: Dumitru Dediu
    Sâmbătă, 26 martie 2011
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com