• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ion Cebanu:Sper la rezultate frumoase, la campionatele europene, de la sportivii din Nisporeni

    Ion Cebanu:Sper la rezultate frumoase, la campionatele europene, de la sportivii din Nisporeni

    16.03.2011  

    Nisporenii au una dintre cele mai bune şcoli la trântă şi haltere. Sincer sper la rezultate frumoase şi la campionatele europene, pentru a crea o nouă imagine Republicii Moldova”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu marți, 15 martie, în cadrul vizitei de lucru, de la Nisporeni.

    În aces sens, ministrul a spus că va analiza toate doleanţele sportivilor, pentru a depune un efort, împreună cu colegii din Guvern, în vederea realizării necesităţilor stringente ale şcolilor sportive.

    De asemenea, Ion Cebanu, a specificat baza tehnico-materială şi potenţialul uman de la Nisporeni, calităţile profesionale ale antrenorilor sportivi şi discipolilor acestora, care au înregistrat performanţe vizibile în ultmii ani.

    În cadrul discuţiilor purtate cu oficialităţile locale, Ion Cebanu a declarat că bugetul pentru anul 2011 întru realizarea Planului de acţiuni al Ministerului Tineretului şi Sportului în domeniul tineret va constitui 10 mln lei. „Acest buget ne va permite diverse acţiuni destinate tinerilor, realizarea mai multor proiecte naţionale, asistenţă vizibilă proiectelor locale şi sper că legislativul va aproba acest buget”, a mai declarat Ion Cebanu.

    Agenda vizitei de lucru a inclus întrevederi cu preşedintele raionului Nisporeni, conducerea stadionului raional, profesori-antrenori de la şcoala sportivă din localitate, precum şi primire în audienţă a cetăţenilor.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com