• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  OTPL lansează Acțiunea de caritate ,, Să fie lumină!,,

    OTPL lansează Acțiunea de caritate ,, Să fie lumină!,,

    20.12.2010  

    Sărbătorile de iarnă, Crăciunul și Anul Nou, întotdeauna ne redau speranța pentru o viață mai bună, ne deschid sufletul în fața problemelor apropiaților și ne găsesc mai înțelegători, mai buni.

    Tineretul Liberal a rămas profund impresionat de cazul familiei Brumă din Grătiești, difuzat la postul de televiziune Jurnal TV, este vorba de o mamă cu trei copii care a ajuns în culmea disperării, după ce soţul, alături de care a locuit mai bine de 11 ani, a plecat peste hotare și a uitat de familie. După un șir de evenimente tragice, Lilia şi cei trei copii au ajuns să stea în casa lor din Grătiești pe întuneric în frig.

    Svetlana, în vârstă de 14 ani şi Vlad, de şase, merg la şcoală, dar îşi fac lecţiile la lumina lumânării. Sora lor mai mică, Lilia, are numai şase luni. Vlăduţ spune că a fost cuminte şi cere un singur lucru de la Moş Crăciun: Să fie lumină!

    Având în vedere gravitatea cazului, precum și apropiatele sărbători de iarnă, Tineretul Liberal lansează Acțiunea de caritate – ”Să fie lumină!”. Scopul acesteia constă în ajutorarea familiei Brumă prin desfășurarea unei acțiuni de colectare a donațiilor care ar permite acumularea de fonduri pentru conectarea la energie electrică, produse alimentare, rechizite școlare, hăinuțe și cadouri de Crăciun.

    Colectarea donațiilor va avea loc la sediul Tineretului Liberal  din str. București, 87A și  sediul Central al PL  din strada str. August 1989, nr. 57, precum și prin intermediul unor pușculițe speciale care vor fi instalate în universități și cămine studențești, între 20 - 25 decembrie 2010.

    Toate fondurile vor fi utilizate întru atingerea scopului și a obiectivelor propuse.

    Amintim că, Organizația de Tineret a Partidului Liberal în perioada 10-25 decembrie 2009 Tineretul Liberal au  desfăşurat  Campania de caritate “Caravana de Crăciun”  în cadrul căreia s-au colectat  donaţii precum:  hainuţe, jucării, cărţi, rechizite şcolare și  bani pentru copiii din familiile social-vulnerabile.

    Reportaj : Jurnal TV

    Departamentul de Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com