• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  “Aliniere la Dreapta = aliniere la Partidul Liberal”

    “Aliniere la Dreapta = aliniere la Partidul Liberal”

    26.11.2010  

    Azi de dimineaţă, 10.00, la Chişinău, Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a dat startul celei de-a doua ediţii a caravanei electorale “Aliniere la Dreapta”.  Ca şi prima, lansată luni la nivel municipal, cea de-a doua ediţie, care este una de talie republicană, a scos în careu pe Piaţa Marii Adunări Naţionale peste 150 de autoturisme echipate cu Tricoloruri, Drapele ale Uniunii Europene şi Partidului Liberal  şi cu afişaj electoral pro-PL.  Acţiunea a întrunit membri, dar şi simpatizanţi ai Partidului Liberal. “Aliniere la Dreapta, înseamnă aliniere la Partidul Liberal. Acesta este mesajul cu care mergem azi în această acţiune pe întreg teritoriul R. Moldova, ca să dăm electoratului un semnal foarte clar pentru alegerile de duminică”, a declarat presei prezente la eveniment Mihai Ghimpu, în opinia căruia  “nu este întâmplător, că această acţiune porneşte la Chişinău, deoarece de la Chişinău am început debarcarea comuniştilor în 2007, prin câştigarea Primăriei de către Dorin Chirtoacă,  iar acum trebuie să ne ducem misiunea până la capăt şi să facem schimbarea în toată republica”, a specificat liderul PL. 
    Întrebat, dacă ploaia nu va împiedica desfăşurarea acţiunii, liderul PL a remarcat că “ploaia este un semn bun şi nu se dă la toţi… Trebuie să ne bucurăm că plouă, asta înseamnă că vom avea ce culege la 28 noiembrie”, a răspuns Ghimpu, după care a dat startul: “La drum”.  Maşinile au ieşit încolonate de pe PMAN şi după ce au defilat pe artera centrală a capitalei - bul. Ştefan cel Mare şi Sfânt, au mers să facă acelaşi lucru în sectoarele Chişinăului şi zonele rurale ale municipiului.
    Potrivit  staff-ului electoral al PL, acţiunea lansată la Chişinău, a fost preluată, cu începere de la aceeaşi oră, de toate organizaţiile teritoriale ale PL  în toată republica.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com