• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Apelul Tineretului Liberal către tineri privind importanţa participării la alegerile parlamentare

    Apelul Tineretului Liberal către tineri privind importanţa participării la alegerile parlamentare

    26.11.2010  

    Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) face apel către tinerii din Republica Moldova să participe activ la alegerileparlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010.

    Anul 2009 a demonstrat că tinerii pot schimba soarta întregii societăţi, contribuind decisiv la demolarea regimului comunist. Victoriademocraţiei la ultimele alegeri este meritul tinerei generaţii care aluptat pentru idealurile sale chiar şi atunci când părea că nu maiexistă nici o şansă.

    Unii ar putea să spună că votul vostru nu contează sau nu e în măsură să influenţeze rezultatul alegerilor. TineretulLiberal, însă, vă reaminteşte că un singur vot a decis înlăturareacomuniştilor de la putere în 2009, iar acum acesta este în măsură săreprezinte greutatea care va înclina balanţa electorală spre libertate,dreptate şi prosperitate.

    Pe 28 noiembrie 2010 noi, tinerii, nu alegem doar ParlamentulRepublicii Moldova, ci şi modul în care vom trăi în următorii 4 ani,dacă vom avea acces la studii de calitate, burse decente (atât de stat,cât şi private), credite pentru studii (cu rambursarea după absolvire),cămine renovate conform standardelor europene, locuri de muncă bineplătite şi posibilitatea de a accesa credite ipotecare pentru locuinţe.Toate acestea sunt realizabile doar prin efortul comun, drept exempleîn acest sens servind ultimii trei ani de administraţie liberală înmunicipiul Chişinău şi de  guvernare a Alianţei pentru IntegrareEuropeană în întreaga republică. În timpul celor 2 luni de campanie am avut posibilitatea să discutămcu tineri din toate regiunile Republicii Moldova. Tinerii nu aşteaptăca Guvernul să le rezolve toate problemele, ci ştiu că au mult de lucrupentru a-şi atinge obiectivele. Ei doresc doar să li se ofereoportunitatea de a se afirma.

    Aveţi încredere, dragi tineri - Partidul Liberal este forţa care va face totul pentru ca tinerii să-şi valorifice pe deplin potenţialul laei acasă.
    Dragi prieteni şi colegi, dacă v-aţi făcut planuri şi ţineţi laacestea, atunci la 28 noiembrie 2010 aveţi şansa să faceţi un pasdecisiv spre realizarea lor.

    Votul vostru va duce Schimbarea până la capăt!

    26 noiembrie 2010

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com