• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu : 2:1 pentru Moldova

    Mihai Ghimpu : 2:1 pentru Moldova

    06.09.2010  

    Acesta este pronosticul Președintelui interimar, Mihai Ghimpu pe care l-a dat fotbaliștilor moldoveni care ieri au plecat spre Budapesta. ,,În meciul cu Finlanda aţi demonstrat că sînteţi o echipă unită, care poate obţine victorii. Acelaşi lucru vă doresc să demonstraţi şi în meciul cu Ungaria, aducînd bucurie în sufletele tuturor microbiştilor din republică,, a mai adăugat  Ghimpu. Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu, Preşedinte al Parlamentului, la Aeroportul Internaţional Chişinău, unde şeful statului a petrecut lotul naţional de fotbal, care a plecat spre Budapesta.

    În cadrul discuţiilor cu fotbaliştii, Mihai Ghimpu a accentuat că prin victoria repurtată asupra selecţionatei Finlandei, lotul naţional a oferit un spectacol magic pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, dăruindu-le o seară de bucurie şi speranţă într-un parcurs excelent în preliminariile Campionatului european de fotbal, care va avea loc în 2012 în Polonia şi Ucraina. "Sînt convins că aceleaşi emoţii de bucurie le vom trăi şi după partida cu Ungaria în care veţi obţine o nouă victorie", a menţionat şeful statului.

     Mihai Ghimpu i-a transmis căpitanului selecţionatei naţionale Drapelul de stat al Republicii Moldova, menţionînd că prezenţa permanentă a Tricolorului în lot va constitui încă un imbold pentru jucători să-şi depună toate eforturile pentru a obţine victorii în meciurile cu adversarii.

    Solicitat de ziarişti să facă un pronostic pentru meciul cu Ungaria, Mihai Ghimpu a spus că reprezentativa Republicii Moldova va obţine o victorie cu scorul de 2-0 sau 2-1. La rîndul său, membrii lotului naţional l-au asigurat pe şeful statului că vor depune toate eforturile pentru a obţine o victorie în meciul cu selecţionata Ungariei, care va avea loc la 7 septembrie.

    Secretarul general al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Nicolai Cebotari a adus mulţumiri lui Mihai Ghimpu pentru atenţia şi susţinerea acordată de şeful statului echipei naţionale de fotbal, menţionînd că este pentru prima dată cînd Preşedintele ţării vine la aeroport să petreacă selecţionata într-o deplasare la un meci.

     președinte.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com