• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal este alături de sinistrați

    Partidul Liberal este alături de sinistrați

    09.07.2010  

    Partidul Liberal se solidarizează cu sinistrații de pe malul Nistrului și Prutului care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, astfel membrii formațiunii noastre desfășoară o acțiune de colectare de bani pentru a sprijini financiar familiile ce au rămas fără case.

    Toate filialele PL din sectoarele Chișinăului precum și din raioanele țării au raspuns pozitiv acestei acțiuni adunând bani și alte lucruri necesare.

    La sediul Central al Partidului Liberal din strada 31 August 57 toți cei care vor să ajute familiile îndurerate de pe urma apelor pot veni sa doneze o sumă cât de mică dar binevenită pentru ei.

    Miniștri PL, viceminiștrii, deputați și șefii de agenții precum și consilierii liberali din cadrul Primăriei deja au colectat o sumă importantă de bani ce urmează a fi donată celor mai afectate familii.

    Nu ne oprim însă aici, ne propunem să sprijinim toate familiile sinistrate, de aceea acțiunea noastră se va desfășura și în decursul săptămînii viitoare.

    Amintim că Primarul General al capitalei Dorin Chirtoacă a declarat că va dona salariul său sinistraților din Hâncești, de asemenea Tineretul Liberal a anunțat campania de ajutor "Apa trece, oamenii râmân" care se va desfășura în sectoarele Chișinăului prin intermediul unor centre de colectare a ajutoarelor.

    Mihai Ghimpu împreună cu ministrul Apărării, Vitalie Marinuță și ministrul Mediului Gheorghe Șalaru a vizitat satele inundate și a vorbit cu familiile ce au avut de suferit. Președintele a promis că îi va sprijini să depășească furia apelor.

    Mai multe detalii la numarul de telefon

    24 35 69

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com