• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Diplome pentru funcționari publici

    Diplome pentru funcționari publici

    02.07.2010  

    Academiei de Administrare Publică îi revine o misiune foarte importantă în procesul de instruire a specialiştilor - pregătirea cadrelor profesioniste, care în practică vor implementa obiectivele de modernizare a statului, stipulate în programul nostru de guvernare.

    Declaraţia a fost făcută astăzi de Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, în cadrul festivităţii de înmînare a diplomelor absolvenţilor Academiei de Administrare Publică de pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova, promoţia 2010.

    În opinia şefului statului, astăzi Academia de Administrare Publică a devenit un centru de formare a specialiştilor pentru administraţiile publice, alte structuri de stat, care trebuie să asigure procesul de modernizare a ţării, realizării procesului de integrare europeană, relansare a economiei naţionale etc.

     "Succesul reformelor, iniţiate de Alianţa pentru Integrare Europeană, depinde în mare măsură de specialiştii care activează în organele administraţiei centrale sau locale. Din aceste considerente, conducerea Republicii Moldova va acorda o atenţie sporită dezvoltării capacităţilor de instruire a Academiei, dotării instituţiei cu echipamente performante, completării cu cadre didactice profesioniste. Numai în aceste condiţii vom avea specialişti pregătiţi, capabili să implementeze orice proiecte legate de dezvoltarea statului", a menţionat Mihai Ghimpu.

    În cadrul festivităţii, Preşedintele Mihai Ghimpu a înmînat diplomele celor mai buni absolvenţi ai Academiei, dorindu-le succes în activitatea profesională.

     Serviciul de Presă a Președenției

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com