• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă: "Mă interesează ce se întâmplă cu tinerii care au fost reţinuţi şi cum le vor fi apărate lor drepturile"

    Dorin Chirtoacă: "Mă interesează ce se întâmplă cu tinerii care au fost reţinuţi şi cum le vor fi apărate lor drepturile"

    27.11.2009  

    Dorin Chirtoacă, primarul general al Chişinăului şi vicepreşedintele Partidului Liberal, a fost invitatul lui Marian Voicu în emisiunea Interviurile Europa FM de marţi. Marian Voicu a discutat cu Dorin Chirtoacă, primarul general al Chişinăului, despre situaţia din Moldova şi despre cum va fi rezolvată criza politică din această ţară. În acelaşi timp, au fost anunţate şi măsurile prin care se va încerca uşurarea vieţii moldovenilor.

    Dorin Chirtoacă a declarat că această iarnă va fi una călduroasă pentru locuitorii oraşului Chişinău, trecându-se de la subvenţiile acordate fabricilor la cele pentru populaţie şi fiind adoptat un nou model pentru asigurarea căldurii în case.

    Dorin Chirtoacă a vorbit şi despre perioada în care a fost cercetat de comunişti în timpul alegerilor din primăvara acestui an, când Partidul Comunist a câştigat legislativele din Republica Moldova. Rezultatele au fost însă contestate de opoziţie, ceea ce a dus la manifestări de protest, încheiate cu lupte de stradă între protestatari şi forţele de ordine.

    "Cred că au fost 5 sau 6 dosare penale de când sunt primar. Nu ştiu care este soarta lor. Nu mă intersează, oricum sunt o făcătură. Mă interesează ce se întâmplă cu tinerii care au fost reţinuţi şi cum le vor fi apărate lor drepturile", a comentat Dorin Chirtoacă în direct la Europa FM.

    Urmăriţi mai jos înregistrarea video a interviului respectiv:

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com