• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal susţine şi în turul II candidatura lui Traian Basescu

    Partidul Liberal susţine şi în turul II candidatura lui Traian Basescu

    25.11.2009  
    Partidul Liberal aduce profunde mulţumiri tuturor susţinătorilor şi simpatizanţilor săi, cetăţeni ai României, care au răspuns apelului PL de a participa la scrutinul prezidenţial de la 22 noiembrie 2009 şi de a-l vota pe candidatul Partidului Democrat Liberal Traian Băsescu. Graţie susţinerii masive manifestate de către Dumneavoastră, preşedintele Traian Băsescu a acumulat în Republica Moldova peste 90 la sută din voturile exprimate.

    Reamintim că Partidul Liberal a luat decizia de a susţine candidatura domnului preşedinte Traian Băsescu în temeiul relaţiilor de colaborare pe carele consolidează cu Partidul Democrat-Liberal (PDL) din România, precum şi pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu, pe perioada mandatului său, a susţinut constant o politică de deschidere faţă de Republica Moldova, bazată pe repere istorice conforme cu adevărul, pe susţinerea fermă a intereselor Republicii Moldova pe plan internaţional şi în special pe planul integrării europene. Partidul Liberal consideră că realegerea lui Traian Băsescu în calitate de preşedinte al României este de o importanţă deosebită pentru România şi Republica Moldova, în vederea continuării proceselor începute şi pentru asigurarea destinului european comun.

    Partidul Liberal reînnoieşte apelul său către alegătorii care deţin cetăţenia română pentru a participa la turul doi de scrutin, care va avea locla 6 decembrie, şi pentru a-l vota pe preşedintele Traian Băsescu.

    În acelaşi timp, PL solicită ambasadei României în Republica Moldova să analizeze posibilitatea deschiderii unor secţii de vot suplimentare în municipiul Chişinău, pentru a asigura condiţii civilizate de exercitare a dreptului de vot al cetăţenilor români din Republica Moldova.   

    Departamentul Comunicare al PL
    25 noiembrie 2009
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com