• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Constituirea OTPL în raionul Ocniţa

    Constituirea OTPL în raionul Ocniţa

    12.01.2009  

    Vineri, 9 ianuarie 2009, a avut loc conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din raionul Ocniţa. La eveniment au participat vicepreşedintele OTPL, Ion Ciobanu, liderul OTPL de la Universitatea de Stat Ion Bargan, şeful departamentului organizatoric, membrul Biroului Permanent Ion Apostol, preşedintele organizaţiei teritoriale a PL din  raionul Ocniţa Arcadie Călăraşi, preşedintele organizaţiei teritoriale a PL din  raionul Edineţ, Vasile Pleşcan, vicepreşedintele organizaţiei teritoriale a PL din  raionul Donduşeni, Mircea Stoica,  reprezentanţi ai Tineretului Liberal din raioanele Edineţ şi Donduşeni, delegaţi din localităţile raionului Ocniţa.

    Vicepreşedintele OTPL Ion Ciobanu a trecut în revistă cele mai importante acţiuni organizate de Tinerii Liberali, axate pe realizarea principalelor obiective politice ale PL. Ion Ciobanu  a menţionat că Schimbarea în societate se poate realiza doar atunci când în procesul respectiv se implică şi se afirmă tinerii, iar PL a demonstrat că promovează tinerii, exemplu fiind Dorin Chirtoacă, Primarul General al municipiului Chişinău, dar şi el în propria persoană, care la vârsta de 23 de ani a devenit consilier municipal în CMC din partea PL.

    Conferin___a_tineret_PL_005.jpg

    Arcadie Călăraşi şi-a exprimat convingerea că Schimbarea se va realiza şi cu ajutorul tinerilor care pot şi vor să adere la obiectivele politice ale PL. Domnişoara Violina Şumschi, delegat la conferinţă, a declarat de la tribună: „PL a demonstrat că poate fi schimbată nu doar atitudinea faţă de tineret, dar şi că însuşi tineretul poate schimba lucrurile în bine şi noi venim să facem această Schimbare”.  

    În calitate de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din raionul Ocniţa a fost ales Anatol Blîndu, iar de vicepreşedinţi - Ana Chiriţă, Nicu Pogurschi şi Violina Şumschi.

    12.01.09                                                                Departamentul de Comunicare al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com