• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tinerii Liberali în excursie

    Tinerii Liberali în excursie

    08.07.2008  

    Tinerii Liberali în excursie

    005.jpg

    La finele săptămânii trecute, 4 -5 iulie curent, Departamentul cultură şi divertisment al Organizaţiei de Tineret a PL, a organizat pentru tinerii liberali, în număr de 55 de persoane, o excursie la Orheiul Vechi şi localitatea Ţipova (Mănăsirea Ţipova).

    024.jpg

    028.jpg

    Prima zi participanţii la excursie au vizitat Complexul istorico-arhitectural Orheiul Vechi. Traseul a început cu vizita citadelei de piatră din timpul Hoardei de Aur sec.XIV, urmat de băile termale din aceeaşi perioadă, Muzeul din localitate, precum şi mănăstirile rupestre. De asemenea, au mai fost vizitate sanctuarul getic şi muzeul etnografic din localitatea Butuceni. În aceeaşi zi, tinerii liberali s-au deplasat cu autocarul către localitatea Ţipova, unde, în apropierea cascadelor din preajmă, au fost amplasate corturile. Aici, participanţii excursiei au explorat locurile frumoase din regiune, au trăit momente haioase legate de viaţa în mijlocul naturii.

    058.jpg

    072.JPG

    A doua zi, tinerii au vizitat Mănăstirea rupestră şi Biserica terestră din Ţipova, precum şi peşterile din localitate. În afară de momente culturale, tinerii au avut parte de diverse distracţii.

    098.jpg
    Această escapadă a cuprins scăldatul în Nistru, turismul local, diverse jocuri interactive, prepararea frigăruilor şi multe alte lucruri interesante.

    Datorită semnificaţiei zilei de 6 iulie, ziua comemorării basarabenilor deportaţi de regimul sovietic în perioada 1940-1951,  tinerii liberali şi-au întrerupt excursia pentru a depune flori în memoria victimelor deportărilor, alături de colegii de la Partidul Liberal.

    109.JPG

    Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal realizează şi participă la diverse acţiuni ce vizează sfera politică, civică, culturală şi/sau de divertisment.

    8 iulie 2007                             Departamentul de Comunicare al Organizaţiei de Tineret a PL


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com