• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  La Orhei a avut loc Conferința Organizației Femeilor Liberale

    La Orhei a avut loc Conferința Organizației Femeilor Liberale

    15.04.2014  
    Duminică, 13 aprilie 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale din OT PL Orhei, în incinta Primăriei or. Orhei.  La Conferinţă au  participat peste 60 membre OFL din raionul Orhei, conducerea OFL Orhei  și Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Orhei, dl Sergiu Miron.

    Președinta în exercițiu, Natalia Miron, a prezentat raportul de activitate al organizației pentru ultimii patru ani și a menționat numărul de femei consiliere, obținut la ultimele alegeri locale din 2011.

    Delegatele la Conferinţă au ales conducerea nouă OFL a raionului Orhei. În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, a fost aleasă dna Ala Savin, viceprimar a or. Orhei, iar în calitate de vicepreşedinte  ale Organizaţiei – doamnele Maria Miron, Zinaida Frunză, Lilia Pacu, Aurelia Patrenichi, Natalia Miron, Vascan Lilia și Nona Camencean. De asemenea,  a fost ales Biroul Permanent al OFL Orhei şi secretara coordonatoare, în persoana dnei Oxana Melnic.

    La Conferință a participat vicepreședinta OFL, dna Zoia Jalbă, care a prezidat Conferința, în cadrul discursului său a menționat despre importanța implicării și rolul femeilor în activitatea partidului și a societății.

    Cristina Boaghi, Secretar Politic OFL, prezentă la eveniment, a informat despre planul de activitate a OFL pentru următoarele 2 luni și despre organizarea Conferinței OFL din luna iunie, anul curent, de asemenea  a prezentat situația cu privire la  structurile OFL din republică și municipiul Chișinău. În încheierea discursului a adus mulţumiri organizatorilor pentru efortul depus în vederea promovării şi consolidării OFL şi a reiterat importanţa afirmării femeilor în viaţa publică şi politică, implicării active în campaniile electorale, atât în calitate de candidate, cât și în calitate de funcționari ai organelor electorale.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    15 aprilie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com