• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Soluţia lui Mihai Ghimpu pentru depăşirea crizei din AIE

    Soluţia lui Mihai Ghimpu pentru depăşirea crizei din AIE

    20.02.2013  

    Speakerul Marian Lupu, premierul Vlad Filat şi liderul PL, Mihai Ghimpu, s-au întâlnit luni seară la Cricova. Cei trei au discutat cu miniştrii de Externe ai Marii Britanii, Suediei şi Poloniei, aflaţi în vizită la Chişinău. Deşi au stat la aceiaşi masă de discuţii, cei trei politicieni moldoveni nu şi-au spus niciun cuvânt.

    "Ne-am întâlnit la Cricova. Ei trei crai şi noi trei crai. Ei erau mai deranjaţi decât noi de situaţia din AIE. Sunt state europene care sunt mai mult preocupate de acest lucru. Dar la noi, barda, securea şi în Alianţă. A fost o seară liniştită. Sigur că am discutat în jurnul situaţiei create, principalul a fost menţinerea AIE. Am discutat doar cu oaspeţii, între noi nu a fost niciun dialog", a dezvăluit liderul PL, Mihai Ghimpu.

    Liderul liberalilor a mai spus că pentru a fi depăşit impasul din AIE, trebuie să fie fie delegaţi câte trei reprezentanţi de la cele trei partide din AIE, care să reînceapă discuţiile.

    "La moment cea mai bună soluţie este să se întâlnească alţii, decât liderii, să fie câte trei. Noi ne ducem ca fraierii, bancuri, una alta. Eu acum nu am ochi să-l văd pe Filat. După ce el a spus că sunt vicele lui Plahotniuc, eu nu-l suport. Eu ştiam că el face jocul da... poate mi-a trece, dacă va face şi alte lucruri mai bune", a mai adăugat deputatul PL.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com