• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Moldovanu şi Dorin Chirtoacă au participat la şedinţa Direcţiei Sănătate a Consiliului Municipal Chişinău

    Mihai Moldovanu şi Dorin Chirtoacă au participat la şedinţa Direcţiei Sănătate a Consiliului Municipal Chişinău

    15.02.2013  

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a participat la şedinţa prilejuită ascultării Raportului pentru 2012 a Direcţiei Sănătate a Consiliului Municipal Chişinău.

    Dna Luminiţa Suveică, director al Direcţiei Sănătate a CMC, a prezentat o retrospectivă a rezultatelor activităţii sistemului municipal de sănătate publică în anul 2012 şi obiectivele de bază pentru 2013. Au fost evocaţi o serie de indicatori pozitivi, s-au făcut comparaţii cu perioadele precedente, în urma analizelor efectuate au fost menţionate concluzii şi sugestii.

    Cu referinţă la subiectele din raport, s-a expus Primarul general al mun. Chişinău Dl Dorin Chirtoacă. Acesta a apreciat eforturile conducerii direcţiei şi a instituţiilor medico-sanitare publice, totodată şi-a expus viziunea proprie asupra proceselor de reformare din sistemul medical ce au loc în prezent.

    Viceprim-ministrul M. Moldovanu a expus în faţa auditoriului, o serie de paşi concreţi de avansare în calea eficientizării sistemului de sănătate naţional şi municipal. Acesta împărtăşind gândurile majorităţii cadrelor medicale cu funcţii de conducere prezenţi în sală, asupra unei abordări pragramatice a reformelor efectuate în ultima perioadă de către Ministerul Sănătăţii.

    Blogul Viceprim/ministrului Mihai Moldovanu http://mihaimoldovanu.md/

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com