• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Vitalie Marinuţa a avut o întrevedere cu şefa Misiunii OSCE în Republica Moldova

    Vitalie Marinuţa a avut o întrevedere cu şefa Misiunii OSCE în Republica Moldova

    04.02.2013  

    Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadoarea Jennifer Brush, şefa Misiunii OSCE în Republica Moldova. Cei doi oficiali au discutat despre evoluţia implementării proiectelor de cooperare desfăşurate în Armata Naţională cu sprijinul Misiunii OSCE şi perspectiva dezvoltării acestora.

    Ministrul Apărării a mulţumit Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa şi statelor donatoare pentru sprijinul oferit în implementarea proiectelor de recalificare a personalului militar şi asistenţa acordată la sporirea capacităţilor Armatei Naţionale, cu accent pe stocarea şi păstrarea muniţiei, precum şi distrugerea diferitor categorii de muniţii cu caracter periculos.

    La rândul său, Jennifer Brush a reiterat angajamentul Misiunii OSCE de a contribui la implementarea, atât în Armata Naţională, cât şi în Republica Moldova, a unor diverse proiecte cu caracter social şi economic. Şefa OSCE în Republica Moldova a dat asigurări că misiunea va depune toate eforturile pentru finalizarea cu succes a proiectelor demarate. Ambele părţi au convenit ca implementarea proiectelor să fie continuată prin întruniri la nivel de experţi.

    Ministerul Apărării al Republicii Moldova

    www.army.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com