• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Vitalie Marinuţa a înmânat distincţii ale Armatei Naţionale unui grup de militari

    Vitalie Marinuţa a înmânat distincţii ale Armatei Naţionale unui grup de militari

    28.12.2012  

    Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a înmânat distincţii ale Armatei Naţionale unui grup de militari, în cadrul şedinţei festive cu prilejul încheierii anului 2012.

    Ministrul Apărării a mulţumit militarilor şi angajaţilor civili pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile, specificând că 2012 a fost un an în care Armata Naţională şi-a făcut datoria faţă de ţară şi a demonstrat prin fapte concrete că are forţă şi determinare pentru a-şi îndeplini cu profesionalism misiunile constituţionale. „Sondajele de opinie la nivel naţional arată că în 2012 Armata Naţională a fost în topul instituţiilor statale care s-au bucurat de cea mai mare încredere din partea societăţii. Sperăm să îndreptăţim aşteptările cetăţenilor şi în 2013, an cu o agendă destul de încărcată pentru instituţia militară, aflată în plin proces de transformare într-un instrument militar modern, credibil şi eficient”, a spus ministrul Marinuţa.

    Totodată, Ministrul Apărării a felicitat întregul efectiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „La această trecere dintre ani, vă doresc să aveţi parte de multă sănătate, noroc, fericire şi încredere că viitorul va fi unul mai bun pentru fiecare în parte şi pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, perseverenţă şi curaj în a realiza împreună lucruri frumoase”, a afirmat Vitalie Marinuţa.

    Prin ordinul ministrului Apărării, distincţii militare au mai fost acordate şi militarilor din garnizoanele de la sudul şi nordul ţării.

    Ministerul Apărării al Republicii Moldova

    www.army.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com