• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Corina Fusu şi Valeriu Munteanu au primit premiul „Politicianul anului 2012”

    Corina Fusu şi Valeriu Munteanu au primit premiul „Politicianul anului 2012”

    18.12.2012  

    Încă două premii din cele zece acordate anual de TRIBUNA la categoria „Politicianul anului” şi-au „găsit” posesorii. Aceştia sunt deputaţii liberali Corina Fusu şi Valeriu Munteanu. Pe lângă cele două tribuni primite, ei s-au ales şi cu câte o sticlă de vin TRIBUNA, produsă la comandă specială de SA „CRICOVA”, dar şi cu câte o carte aleasă special pentru ei de membrii grupului pe facebook „CITESC deci sunt SEXY”.      

    Ambii politicieni s-au declarat plăcut surprinși de premii. Corina Fusu a menționat că premiul este perfect înainte de sărbători, iar cartea este extraordinară, având în vedere că îi place să citească.

    Valeriu Munteanu, de asemenea, s-a declarat impresionat de premiu, dar în special de cartea primită. El a spus că va face schimb de cărţi cu Corina Fusu. Cât despre vinul TRIBUNA, deputatul a spus că nu s-a gândit niciodată că poate primi așa ceva.

    Grupul „CITESC deci sunt SEXY” a ales pentru Corina Fusu cartea „Muzeul Inocenței” de Orhan Pamuk. „Când a scris „Muzeul inocenței”, Orhan Pamuk a exprimat dorinţa oricărei femei: aceea de a stăpâni memoria fiinţelor iubite, de a-şi imprima fiecare ipostază în amintirile celui care-i va da iluzia nemuririi. Muzeul inocenței este o galerie alcătuită din rămăşiţele unor trăiri care nu au voie să existe în afara acestui spaţiu. Aici, senzaţiile, plăcerea şi emoţiile se pot dezveli în stare pură, fara criticele moraliştilor şi fără a păstra dârele unor remuşcări stârnite de vizitatorii nepoftiţi. Este recomandată unor persoane sensibile, cu simț al frumosului și al iubirii, care poate fi parte a istoriei de dragoste redată de către autor”, menţionează membrii grupului care au participat la alegerea cărţii.

    Lui Valeriu Munteanu i-a revenit cartea „Portretul lui Dorian Grey” de Oscar Wilde. „Conflictul major al romanului este construit în jurul lui Dorian Gray: promisiunea sufletului acestuia în schimbul tinereții veșnice și încercarea lui de a se împăca cu propria conștiință reflectată în portretul său. În momentul unui acces de furie, Dorian spune că și-ar vinde sufletul, numai ca portretul să îmbătrânească în locul lui. Romanul este o invitație de a medita asupra condiției artistului care pendulează între cele două lumi ale sale: cea obiectivă (societatea) și cea subiectivă (a sa)”, menţionează membrii grupului „CITESC deci sunt SEXY”.

    www.tribuna.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com