• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  O comisie examinează modul în care sunt aplicate normele Primăriei capitalei privind activitatea microbuzelor

    O comisie examinează modul în care sunt aplicate normele Primăriei capitalei privind activitatea microbuzelor

    10.12.2012  

    Şoferii de microbuze continuă să încalce regulamentul. În lista neagră, cerută de Primărie, au fost deja incluşi 17 şoferi. Potrivit şefului direcţiei Transport şi Căi de Comunicaţie, Adrian Boldurescu, conducătorii microbuzelor ar putea urma anumite cursuri, pentru a depăşi această situaţie.

    "Ei sunt conştienţi că încalcă regulamentul, chiar dacă au fost amendaţi. Am discutat cu şoferii şi ei spun că "aşa-i în sânge, aşa e stilul de mers". Poate lansăm nişte cursuri de educaţie. Pentru că e absurd să mai continuăm aşa. Tot mai mulţi cetăţeni se plâng pe şoferii de microbuze", a declarat Adrian Boldurescu, la şedinţa operativă de astăzi a Primăriei.

    Primarul a venit cu o propunere: "Atunci să aibă loc o transfuzie de sânge, am înţeles că doar aşa îi puteam schimba".

    Totuşi, Dorin Chirtoacă a subliniat că nici această metodă nu va ajuta, iar schimbările se vor produce, dacă microbuzele vo fi înlocuite cu autobuzele.

    "Oamenii sunt gata să meargă până la parbriz, iar şoferilor le convine această situaţie. Microbuzele trebuie înlocuite cu autobuzele", a punctat Dorin Chirtoacă.

    Până când se va întâmpla acest lucru, o comisie va examina modul în care sunt aplicate normele Primăriei privind activitatea microbuzelor. Un raport în acest sens urmează a fi prezentat în şedinţa următoare a Consiliului Municipal Chişinău.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com