• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Ghimpu împlineşte 61 de ani. Ce îşi doreşte Preşedintele Partidului Liberal?

    Mihai Ghimpu împlineşte 61 de ani. Ce îşi doreşte Preşedintele Partidului Liberal?

    19.11.2012  

    Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, împlineşte astăzi 61 de ani. Liderul PL susţine că nu îşi doreşte nimic mai mult decât sănătate şi putere, pentru a realiza tot ceea ce şi-a propus.

    "Voi sta acasă de ziua mea să mă odihnesc. Îmi doresc ca să am puteri, să fiu sănătos ca să pot continua şi să ducem schimbarea până la capat, fiindcă au mai trecut trei ani şi lumea rămâne doar cu speranţa", a declarat Mihai Ghimpu.

    Mihai Ghimpu s-a născut în localitatea Coloniţa şi este jurist de profesie. Din anul 1998 este preşedinte al Partidului Liberal, iar în perioada august 2009 - decembrie 2010 a asigurat interimatul Preşedinţiei.

    Are simţul umorului, iar multe dintre ieşirile sale în public rămân de neuitat. Vorbim despre preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate trece uşor de la declaraţii politice serioase, la glume ce fac deliciul audienţei.

    Liderul PL este unul dintre oamenii politici din Moldova care şi-a declarat franc identitatea românească. Pe parcursul interimatului la preşedinţie a desecretizat arhivele SIS-ului şi a aprobat un decret prezidenţial prin care a fost condamnată ocupaţia sovietică din 28 iunie 1940.

    Pe lângă reuşitele şi declaraţiile sale politice, liderul liberal a fost surprins şi în situaţii amuzante, chiar de ziua lui. S-a întâmplat în 2010. Pe atunci preşedinte interimar, Mihai Ghimpu, a sărbătorit cea de-a 59 aniversare într-un club din Chişinău, unde a dansat până la miezul nopţii.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com