• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Deputații PL au sădit copaci în Codrii Orheiului cu ocazia Zilei naţionale de înverzire a plaiului

    (foto)Deputații PL au sădit copaci în Codrii Orheiului cu ocazia Zilei naţionale de înverzire a plaiului

    29.10.2012  

    Deputaţii din Fracţiunea Parlamentară PL au participat sâmbătă, 27 octombrie 2012, la plantarea arborilor în Codrii Orheiului, în cadrul acţiunii „Un arbore pentru dăinuirea noastră”. Acţiunile de extindere a spaţiilor verzi au fost organizate de Ministerul Mediului și Agenția Moldsilva cu ocazia Zilei naţionale de înverzire a plaiului.

    Deputații liberali, împreună cu reprezentanții Ministerul Mediului și ai Agenției Moldsilva, au sădit circa 3 000 de puieți de tei, platin și cireș pe terenurile ocolului silvic Seliște.

    Solicitat de reprezentanții mass-media, deputatul Mihai Ghimpu a precizat că este de datoria tuturor cetățenilor să participe activ la activităţile organizate în cadrul Zilei naţionale de înverzire a plaiului. “Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune va duce la îmbunătăţirea mediului de trai. Cu toții am învățat de la părinți și bunei că, pentru a nu face umbră pământului degeaba, fiecare om trebuie să sădească un pom, să sape o fântână și să construiască o casă”, a menționat deputatul Mihai Ghimpu.

    Din 2011, conform deciziei de modificare a Decretului Președintelui Republicii Moldova, semnat de Președintele interimar Mihai Ghimpu, activitățile din cadrul Zilei naţionale de înverzire a plaiului se desfășoară în ultima sâmbătă a lunii octombrie.

     

     

     

     

     

     

     

    Fracțiunea Parlamentară PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com