• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  La mulţi ani, Străşeni!

    La mulţi ani, Străşeni!

    27.10.2012  

    Astăzi, 27 octombrie, or. Străşeni sărbătoreşte Hramul localităţii. Cu această ocazie, primarul de Străşeni, Valentina Casian, a transmis un mesaj de felicitare străşenenilor.

    "Ziua de 27 octombrie, Hramul oraşului, este un prilej de bucurie pentru toţi locuitorii Străşeniului. Hramul uneşte neamurile şi adună copiii plecaţi în străinătate, la casele părinteşti. Gospodinele împodobesc locuinţele şi pregătesc bucate alese pentru a întâlni multaşteptaţii oaspeţi. Conform tradiţiei, în această zi se merge la biserică, se participă la diferite acţiuni cultural – artistice ce se desfăşoară în oraş.

    Cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători – Hramul oraşului, permiteţi-mi să vă aduc cele mai calde urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri alături de cei dragi. Fie ca în casele Dumneavoastră să domine pacea, înţelegerea, compasiunea, bunăstarea şi prosperitatea. Dacă vom contribui cu toţii ca localitatea noastră, unde ne-am născut, am trăit cele mai adorabile clipe din viaţă, am petrecut copiii la şcoală, muncim şi activăm, vom obţine ca centrul raional Străşeni să fie unul dintre cele mai frumoase şi înfloritoare centre din ţară. Vă doresc petrecere plăcută, sărbătoare fericită!", a menţionat Primarul or. Străşeni, Valentina Casian, în mesajul de felicitare adresat locuitorilor oraşului Străşeni.

    www.straseni.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com