• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (FOTO)Sediu nou pentru liberalii din Orhei

    (FOTO)Sediu nou pentru liberalii din Orhei

    24.09.2012  

    Filiala Teritorială din Orhei a Partidului Liberal are sediu nou. Evenimentul de inaugurare a avut loc duminică, 23 septembrie 2012. La festivitate au participat Preşedintele PL Mihai Ghimpu, secretarul general al PL Oleg Bodrug, deputatul Valeriu Saharneanu, conducererea Filialei Teritoriale PL din Orhei, primari şi consilieri din raionul Orhei.

    Noul sediu a fost sfinţit în aceeaşi zi, slujba religioasă fiind oficiată de părintele Aga de la Mitropolia Basarabiei.

    Preşedintele Filialei Teritoriale PL din Orhei, Sergiu Miron a declarat celor prezenţi că este bucuros pentru faptul că împreună cu echipa a reuşit să se mute la casă nouă. “Am sperat dintotdeauna că vom avea un sediu mai mare, localizat mai în centrul oraşului, unde să-i putem primi pe orheieni. Mă bucur că am reuşit. Oamenii îşi pun speranţele în noi, de aceea uşa noastră va fi deschisă tuturor”, a precizat Sergiu Miron.

    Preşedintele PL Mihai Ghimpu, întâmpinat cu flori, pâine şi sare de liberalii din Orhei, le-a urat succes în activitate, astfel încât orheienii să simtă cu adevărat că schimbarea în bine cu Partidul Liberal vine. Mihai Ghimpu le-a oferit în dar un set de cărţi, care le-ar fi util în activitatea cotidiană.

    Ulterior, Preşedintele PL a avut o discuţie cu primarii şi consilierii din raionul Orhei, fiind abordată situaţia din teritoriu, proiectele implementate de primari, precum şi perspectivele dezvoltării localităţilor în 2013.

    La finalul vizitei la Orhei, Mihai Ghimpu a depus flori la Troiţa maramureşeană din oraş, păstrând un minut de reculegere în memoria victimelor ocupaţiei sovietice.  

     

     

     

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com