• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  A fost reparat podul din comuna Hârceşti, raionul Ungheni

    A fost reparat podul din comuna Hârceşti, raionul Ungheni

    18.09.2012  

    Mai mult de o lună au durat lucrările de reconstrucţie a podului din centrul satului Hârceşti. Cu ocazia finalizării lor, duminica trecută, autorităţile locală împreună cu locuitorii din comună au participat la inaugurarea investiţiei de 227 de mii de lei. Oaspeţi de onoare au fost reprezentanţi ai administraţiei raionale, primari din localităţile învecinate, dar şi muncitorii de la SA „Magistrala”, care au efectuat lucrările de reparaţie.

    Primarul Vasile Bodrug ne-a spus că  podul care a fost construit în anii ‘70 necesita de urgenţă reparaţie capitală. Astfel, Consiliul Raional a alocat 217 mii de lei, iar primăria comunei a venit cu un suport financiar de 10 mii de lei. „Pe acest pod merg şi copiii de la Mânzăteşti care vin la şcoală, dar şi locuitorii satului Curtoaia. Podul  uneşte  şi cele două  părţi ale satului Hârceşti, care sunt despărţite  de o râpă”, concretizează dânsul.

    Pentru ca cei care merg pe acest pod să fie feriţi de primejdii şi accidente a fost oficiată o slujba de sfinţire a lui cu participarea a trei preoţi - Vasile Dumitraş, parohul bisericii din localitate, Mihai Spânu, preotul unei biserici din capitală şi locuitor al Hârceştiului, arhimandritul Spiridon,  stareţul mănăstrii Veveriţa. „Prin intermediul ziarului, aş dori să îi mulţumesc şi Alexandrei Bodrug, care a avut grijă să organizeze împreună cu locuitorii satului o masă de sărbătoare, la care au fost invitaţi toţi oaspeţii”, spune Vasile Bodrug.

    www.expresul.com

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com