• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Atleţi din SUA, Ucraina şi Belarus au fost premiaţi de primarul oraşului Straşeni Valentina Casian

    Atleţi din SUA, Ucraina şi Belarus au fost premiaţi de primarul oraşului Straşeni Valentina Casian

    05.09.2012  

    Atleţi din mai multe state, cum ar fi Ucraina, SUA, Republica Belarus şi Republica Moldova, membri ai Asociaţiei Supermaraton din Moldova, au trecut prin vizită în oraşul Străşeni de Ziua Independenţei. Aceştia au fost primiţi în Primăria Străşeni şi întâmpinaţi de primarul oraşului, Valentina Casian.

    Anul acesta Asociaţia de Supermaraton din Moldova a desfăşurat, în perioada 24-27 august 2012 , ediţia a  III  a Cursei Internaţionale de Alergări consacrată Zilei Independenţei Republicii Moldova. Cursa  a demarat în patru etape, după cum urmează: 24.08. Sculeni-Ungheni; 25.08. Ungheni-Corneşti; 26.08. Corneşti-Călăraşi; 27.08. Călăraşi –Străşeni.

    Primăria or. Străşeni a creat  un  punct de alimentaţie şi a contribuit la asigurarea asistenţei poliţiei rutiere.Valentina Casian împreună cu preşedintele Asociaţiei de Supermaraton din Moldova, Raşid Burtiev au felicitat învingătorii, atenţionând cât de important este practicarea sportului şi promovarea lui în rândurile tinerilor ca mai apoi să decoreze învingătorii cu medalii şi diplome de onoare.

    Raşid Burtiev a mulţumit primarului de Străşeni şi Tatianei Sireţan - specialistul în probleme a tineretului şi sportului, pentru  buna organizare şi căldura cu care au fost primiţi participanţii la Cursa de Alergări în or. Străşeni.

    www.straseni.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com