• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin constant în topul celor mai influenţi politicieni

    Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin constant în topul celor mai influenţi politicieni

    04.09.2012  

    Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin în topul celor mai influenţi politicieni din Republica Moldova. Datele se conţin în clasamentul “Top 50 cei mai influenţi politicieni din Republica Moldova ai lunii august 2012”, elaborat de către Centrul de cercetări strategice şi consultanţă politică “Politicon”.

    Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chişinău, prim-vicepreşedintele PL, a obţinut 217 puncte din partea experţilor, situându-se pe locul al 4-lea în top. Potrivit Directorului “Politicon” Anatol Ţăranu, această poziţie în top a lui Dorin Chirtoacă vorbeşte că primarul general al capitalei continuă să fie unul dintre cei mai promiţători politicieni de pe scena politică din Republica Moldova.

    Pe poziţia a 6-a în topul celor mai influenţi politicieni din luna august s-a situat Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, ex-Preşedinte interimar şi Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, cu un total de 191 puncte.

    În top 50 cei mai influenţi politicieni ai lunii august se mai regăsesc deputaţii Valeriu Munteanu şi Ion Hadârcă, Preşedintele Fracţiunii Parlamentare PL, miniştrii Anatol Şalaru şi Vitalie Marinuţa.

    Topul celor 50 cei mai influenţi politicieni ai lunii august a fost realizat în baza opiniilor a 35 de experţi politici, ziarişti, sociologi şi analişti, care le dau politicienilor note de la 0 la 10. Criteriile după care au fost apreciaţi politicienii sunt influenţa reală asupra deciziilor politice majore din ţară, popularitatea publică, vizibilitatea în sursele mass-media, precum şi perspectivele politice.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com