• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Viceministrul Rodion Bajureanu propune soluţii pentru problemele de mediu ale locuitorilor din sectorul Buiucani al capitalei

    Viceministrul Rodion Bajureanu propune soluţii pentru problemele de mediu ale locuitorilor din sectorul Buiucani al capitalei

    23.08.2012  

    La  21 august 2012, Viceministrul Mediului Rodion Bajureanu a efectuat o vizită de lucru în sectorul Buiucani al municipiului Chișinău. În cadrul vizitei, Dl R.Bajureanu a participat la şedinţa de lucru cu reprezentanţii Preturii şi ai comunităţii civile.

    La şedinţa de lucru, la care au participat colaboratorii Preturii Buiucani şi reprezentanți ai societății civile, au fost puse în discuţie principalele probleme din domeniul mediului cu care se confruntă locuitorii sectorului. Participanții la întrevedere au examinat soluţiile optime pentru rezolvarea problemelor existente ce țin de gestionarea deșeurilor, dezvoltarea spațiilor verzi și amenajarea teritoriului. 

    După întrevederea cu reprezentanții autorității publice locale viceministrul R.Bajureanu a primit în audiență locuitori ai sectorului Buiucani și a vizitat zonele din sector care se confruntă cu probleme de mediu. În cadrul audienții cetățenilor au fost discutate problemele sociale și economice cu care se confruntă locatarii sectorului. Unul din subiecte l-a constituit construcția a cca. 30 de garaje pe locul zonei de agrement pentru copii și tăierea ilicită a copacilor din zonă.

    La final viceministrul a menționat că toate problemele discutate în cadrul întrevederii vor fi analizate și transmise organelor competente pentru redresarea situației create.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com