• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Cursă de ciclism cu ocazia Zilei Europei şi Zilei Sportivului, desfăşurată pe traseul Chişinău - Ştefan Vodă

    Cursă de ciclism cu ocazia Zilei Europei şi Zilei Sportivului, desfăşurată pe traseul Chişinău - Ştefan Vodă

    11.05.2012  

    65 de sportivi s-au înscris şi participă la cursa de ciclism, organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului şi federaţia naţională de ciclism. Este vorba de o manifestaţie sportivă de amploare, organizată cu ocazia Zilei Europei, dar şi în cadrul mai multor acţiuni consacrate Zilei Sportivului.

    Cursa de ciclism va dura două zile, pe traseul Chişinău - Căuşeni - Ştefan Vodă – Chişinău. Printre participanţi sunt înscrişi ciclişti din Dubăsari, Bălţi, Tiraspol şi Chişinău.

    În cadrul deschiderii cursei de ciclism, Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu a declarat că sportul moldovenesc este în afara oricărei politici: ”Ne unesc aceleaşi interese – să fim într-o formă sportivă bună, să avem ca prioritate modul sănătos de viaţă şi sper că promovarea acestor valori le va reuşi cicliştilor, care au venit din toată republica pentru a duce stafeta spre sud, la Ştefan Vodă, pentru ca în august să preia bunele tradiţii şi să facă traseul Chişinău – Ungheni.”

    Startul cursei de ciclism a fost dat astăzi, 11 mai, ora 10.00, pe Aleea Clasicilor, Scuarul Europei, iar la ceremonia oficială au fost prezenţi Ministrul Tineretului şi Sportului, şi reprezentanţii Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com