• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Mediului Gheorghe Şalaru a avut o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale

    Ministrul Mediului Gheorghe Şalaru a avut o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale

    19.04.2012  

    În perioada 17-20 aprilie, la Chișinău se află într-o vizită de lucru Misiunea de Supraveghere a  Băncii Mondiale (BM) în frunte cu dna Maria Angelica Sotomayor. Scopul vizitei îl constituie analiza performanțelor Unității de Implementare a Proiectelor în domeniul Aprovizionării cu Apă și Canalizare (UIPAAC) și stabilirea noilor termeni de performanță pentru perioada care urmează.

    Pe agenda de lucru a vizitei membrilor Misiunii de Supraveghere sunt incluse   ședințe de lucru cu conducerea Ministerului Mediului, reprezentanții Direcției Managementul Apei și UIPAAC în vederea analizării progresului de implementare a proiectului, deficiențelor care necesită a fi înlăturate. De asemenea, vor avea loc un șir de întrevederi cu reprezentanții Delegației Consiliului Europei și  Biroul de Cooperare al Elveției.

    Totodată delegația BM va efectua mai multe deplasări în teritoriu în scopul evaluării situației privind implementarea proiectelor AAC în localitățile Sărata Nouă și Beștemac din raionul Leova,  com. Văleni, r-nul Cahul și or. Orhei. 

    Pe data de 17 aprilie reprezentanții BM au avut o întrevedere cu ministrul mediului Gheorghe Șalaru, în cadrul căreia au fost abordate principiile de bază ale dezvoltării sectorului apă și canalizare și modul în care decurge implementarea proiectelor realizate cu suportul Băncii Mondiale.


    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com