• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă, îngrijorat că taximetriştii activează neautorizat în capitală

    Dorin Chirtoacă, îngrijorat că taximetriştii activează neautorizat în capitală

    19.04.2012  

    Primarul Dorin Chirtoacă constată cu îngrijorare că o bună parte din taximetriştii din capitală activează neautorizat. „Autovehicule nu sunt înregistrate la firmele prestatoare, ceea ce înseamnă că ei micşorează cifra de afaceri şi fac evaziune fiscală. Plus la aceasta, nu întrunesc condiţiile legale de activitate. Informaţia se referă la foarte multe întreprinderi, practic la marea majoritate. Este un fenomen, nu o chestiune apărută peste noapte. Este o activitate în municipiul Chişinău, care însă nu este reglementată de municipalitate”, a menţionat primarul la şedinţa operativă de la Primărie.

    Şeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, a declarat că până acum la direcţie s-au desfăşurat mai multe şedinţe cu taximetriştii, însă fără rezultate. „Toate eforturile de a avea un control asupra acestei pieţe sunt reduse la zero, dar în scurt timp vom veni cu careva soluţii deoarece. Lucrăm în direcţia dată ”, a spus Adrian Boldurescu.

    Taximetriştii îşi desfăşoară activitatea în baza licenţei eliberate de Camera de Licenţiere şi doar această autoritate poate retrage licenţa sau poate aplica careva sancţiuni. 

    www.info-prim.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com