• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Gheorghe Şalaru identifică fonduri europene pentru implementarea proiectelor în domeniul protecţiei mediului

    Gheorghe Şalaru identifică fonduri europene pentru implementarea proiectelor în domeniul protecţiei mediului

    24.01.2012  

    Ministrul mediului Gheorghe Șalaru a participat la Şedinţa Biroului Grupului Special de Lucru (GSL) pentru realizarea Programului de protecţie a mediului a Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), care s-a desfășurat pe data de 24 ianuarie 2012, la Paris (Franţa).

    Ședința a avut ca scop evaluarea progresului realizat în implementarea activităţilor Programului de Lucru GSL în domeniul protecţiei mediului în anul 2011, evaluarea bugetului pentru realizarea programului pentru anul 2012, precum şi identificarea asistenţei donatorilor necesare pentru realizarea activităţilor programului pentru perioada următoare.

    Republica Moldova este membru al Biroului GSL, ales din partea ţărilor Europei de Est, Caucaz şi Asia Centrală (EECAC), pentru promovarea intereselor politicii regionale în domeniul protecţiei mediului la nivel guvernamental în OECD.

    În anul 2011 activităţile OECD au fost axate pe realizarea unor acţiuni, care sunt prioritare şi pentru ţara noastră, cum ar fi: soluţionarea problemelor aprovizionării populaţiei rurale şi urbane cu apă potabilă în contextul managementului integrat al resurselor acvatice, reforma politicii de mediu, consolidarea capacităţilor instituţiilor de protecţie a mediului, implementarea noilor instrumente ale politicii de mediu etc. Pe parcursul a mai multor ani țara noastră a beneficiat de suport din partea OCED pentru implementarea proiectelor în domeniul protecţiei mediului.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com