• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tinerii liberali din Ciorescu au desfăşurat expoziţia - „Arta- reprezentarea metaforică a realităţii”

    Tinerii liberali din Ciorescu au desfăşurat expoziţia - „Arta- reprezentarea metaforică a realităţii”

    25.01.2010  

    Pe 24 ianuarie,  OTPL filiala Ciorescu a desfăşurat o expoziţie cultural- artistică cu genericul  „Arta- reprezentarea metaforică a realităţii”  . Evenimentul s-a desfăşurat în incinta Şcolii  Medii  Ruse din localitatea sus-meţionată, la care au fost invitaţi locuitorii comunei şi  alţi oaspeţi.

    Manifestaţia a început la orele 12.00 cu o expoziţie de tablouri şi broderii executate de pictorii şi meşterii din comuna Ciorescu sectorul Rîşcani. Au fost expuse tablouri atît pictate de elevi, cît şi de pictori profesionişti. Aceştia au avut ocazia să-şi facă lucrările cunoscute şi chiar să vîndă unele din tablouri. În special, s-au bucurat de un mare succes lucrările pictorului Vladimir Vodnicear.

    În cadrul expoziţiei a fost organizat şi un concert în care au evoluat tinere talente din comuna Ciorescu, discipoli ai Şcolii de Arte şi ai L.T. „Nicolae Bălcescu”. Tinerii au interpretat cîntece populare şi piese ale vedetelor cunoscute de talie mondială. De asemenea concertul a inclus dansuri populare şi moderne. O surpriză pentru cei prezenţi a fost un mic spectacol de păpuşi  „Hora Păpuşilor” - înscenată de elevii Secţiei Teatru ai Şcolii de Arte. Expoziţia cultural-artistică şi concertul au avut drept scop promovarea artei şi a culturii naţionale în rîndul tinerilor, cît şi încurajarea tinerelor talente din comună spre noi realizări artistice.

    Manifestaţia respectivă a fost deschisă de către Sergiu Boghean,  preşedintele Tineretului Liberal care a salutat iniţiativa tinerilor liberali din Ciorescu de a organiza un  asemenea eveniment cultural în comună, iar Elena Răţoi, preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din comuna Ciorescu,  la finele  acestuia, a mulţumit  participanţilor  pentru  implicarea în promovarea valorilor artistice şi a culturii în rîndul tinerilor.

    Locuitorii din Ciorescu admiră picturile tinerilor

    locuitorii din Ciorescu adunati la Expozitie

    Rodica Scrinic, o tînără talentată

    Sectia dansuri moderne a Scolii de Arte

    Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal comuna Ciorescu

    Mai multe poze din cadrul Expoziţiei puteţi vedea în Categoria Album

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com