• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Dorin Chirtoacă în discuţie cu alegătorii
    02.07.2009     
    Întîlnire electorală în raionul Rezina a echipei Partidului Liberal
    29.06.2009     
    Lista candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova 
pentru alegerile parlamentare din 29 iulie 2009 din partea 
Partidului Liberal
    27.06.2009     
  • Prima    /   Presa    /   Campanie electorală  /  Tinerii liberali aduc Schimbarea

    Tinerii liberali aduc Schimbarea

    26.03.2009  

    Joi, 26 martie, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a organizat, un flash-mob cu genericul „Schimbarea”. Acţiunea s-a desfăşurat în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfânt şi scopul tinerilor a fost să atragă atenţia asupra faptului că guvernarea comunistă îşi aduce aminte de cetăţeni numai înainte de alegeri. Astfel, două grupuri de tineri stând la mese diferite au improvizat activitatea Primăriei municipiului Chişinău şi cea a Parlamentului Republicii Molodva. La Primărie se muncea, iar la Parlament „aleşii poporului” cu fulare roşii la gât, jucau cărţi. La un moment dat, un alt grup, care reprezenta populaţia republicii, a venit în faţa Parlamentului să ceară majorări de salarii şi de pensii. Reprezentanţii din Parlament însă nu le-au atras atenţia şi şi-au continuat jocul. După scurt timp, acelaşi grup de tineri vin la reprezentanţii Primăriei municipiului Chişinău care le soluţionează problemele.

    DSCN5578_resize.jpg

    DSCN5576_resize.jpg

    DSCN5586_resize.jpg

    DSCN5621_resize.jpg

    DSCN5649_resize.jpg

    Sergiu Popovici, unul dintre membrii PL a declarat: „Organizatorii acestei acţiuni au dorit să spună alegătorilor că guvernarea comunistă îşi aminteşte de ei doar în pragul campaniei electorale”.

    Vicepreşedintele OTPL Ion Bargan este de părere că populaţia republicii nu mai doreşte să fie guvernată de comunişti. „Scopul acestui flash-mob este de a arăta contrastul între activitatea Primăriei municipiului Chişinău şi a Parlamentului Republicii Moldova”, a spus Ion Bargan.

    „Prin această acţiune, tinerii liberali au vrut să scoată în evidenţă faptul că populaţia republicii nu mai poate fi minţită şi că la alegerile din 5 aprilie, guvernarea comunistă va fi sancţionată pentru toate fărădelegile pe care le-a comis pe parcursul ultimilor 8 ani”, a declarat Sabina Reşetnic.

    După flash-mob, cei circa o sută de tineri liberali au manifestat pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, oprindu-se în faţa Guvernului Republicii Moldova, unde au scandat: „Schimbarea în bine cu PL vine”, „Votăm împreună pentru o viaţă bună!”, „Victorie PL!” şi  „PL - la guvernare!”, în faţa Primăriei municipiului Chişinău, unde au scandat „Aici a început Schimbarea!”. Lângă Primărie, un alt grup de circa 200 de tineri liberali s-a alăturat grupului iniţial şi toţi împreună şi-au continuat marşul până la magazinul central universal. Tinerii liberali s-au oprit şi în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne şi au scandat: „Partidul Liberal – la guvernare, în MAI – schimbare!”.  Întorcându-se, tinerii s-au oprit în faţa Preşedinţiei şi a Parlamentului Republicii Moldova şi au scandat „PL - la guvernare!” şi „Victorie PL!”.

    DSCN8313_resize.jpg

    DSCN8340_resize.jpg

    DSCN8492_resize.jpg

    DSCN8515_resize.jpg

    DSCN8542_resize.jpg

    vezi toate pozele

    26 martie                                          Departamentul de Comunicare al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com